ELEKTRICIEN

Bekwame elektricien gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare elektricien? Dan moet u niet verder zoeken. Ik help u graag bij de installatie, renovatie of herstelling van alle elektriciteitswerken.

Onze thuisbasis is Steenokkerzeel, net op het kruispunt tussen Brussel, Mechelen & Leuven en dus de perfecte uitvalbasis om snel tot bij u te geraken.

Heeft u een defect? Wilt u een extra schakelaar? Gaat u bouwen of verbouwen? Wilt u domotica installeren? Dan hebben we goed nieuws voor u! Alles wat met elektriciteit te maken heeft, is namelijk een kolfje naar de hand van elektricien Cedric Tuypens!

Elektricien

Grote & kleine werken:

Wij zijn in alle markten thuis. Totaalprojecten voor nieuwbouw of renovatie, maar ook voor kleinere herstellingen helpen we u uit de nood. Wij staan altijd voor u paraat.

Heeft u kortsluiting? Doet uw zekeringskast lastig? Wij zoeken een definitieve oplossing!

Neem dus snel contact op met Celektro, úw elektricien voor elektriciteitswerken in de regio Brussel, Leuven & Mechelen. U kan direct een afspraak maken via onze website of vraag meteen een gratis offerte aan.

Efficiëntie:

Celektro staat voor u klaar ongeacht uw probleem of type project. Onze uitstekende service, vriendelijke dienstverlening & snelheid zijn onze troeven waar u op kan rekenen.

Wij zijn er voor het installeren, plaatsen, onderhouden en repareren van uw elektrische installaties, groepenkasten & besturingsinstallaties.

Wij werken voor particulieren, zelfstandigenbedrijven en industriële klanten.

Doe-het-zelver?

Ook als u een doe-het-zelver bent, kan het in vele gevallen handig zijn om advies te krijgen van een elektricien. Aarzel niet om ons te contacteren, zowel voor kleine herstellingen als grotere elektriciteitsprojecten.

Domotica

Sinds enige tijd hebben wij ervaring opgebouwd met domotica systemen. Wij bieden verschillende systemen aan naargelang uw project.