VERLICHTING

Verlichting voor thuis, tuinen, bedrijven & industrie

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan kunt u op ons rekenen voor de volledige installatie van uw verlichting. Wij bieden een totaalpakket aan producten en service.

Onze deskundige zaakvoerder Cedric Tuypens weet alles op het gebied van verlichting, energieverbruik en kan u adviseren over de hoeveelheid licht die nodig is voor een bepaalde oppervlakte. Wij geven u niet alleen advies, maar we zorgen ook voor de plaatsing van alle verlichting en waar nodig verleggen we lichtpunten.

Wij werken zowel voor zakelijke klanten als particulieren, in de woning of in de tuin, maar ook bestaande gebouwen en nieuwbouw verlichtingsprojecten behoren tot de mogelijkheid. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.

Extra schakelaar nodig… ?

Het klink evident… Maar hoe begint u hieraan? Bepaal eerst de plaats waar de schakelaar moet komen. Tip: schakel de stroom uit bij het installeren. Bepaal dan de functie en soort schakelaar (wisselschakelaar, serieschakelaar, …). Kies vervolgens de juiste afwerking.

Het is een kolfje naar onze hand waar we u graag mee helpen, net zoals we u ook helpen met allerlei andere zaken zoals het verleggen van lichtpunten, tuinverlichting plaatsen, inbouw spots plaatsen, etc.

Bouwen of verbouwen?

Gaat u bouwen of verbouwen? Dan is het handig om een verlichtingsplan te maken zodat u weet waar u welke verlichting het best kunt plaatsen.

U maakt best een plattegrond om vervolgens de ruimtes en soort verlichting te bepalen.

Als u professionele hulp zoekt aan betaalbare prijs: Celektro!

Deskundig advies:

Elk verlichtingsproject is anders, graag komen wij ter plaatse om u volledig gratis te informeren over de mogelijkheden.

Een ding staat wel vast: “Of het nu gaat voor de verlichting in uw woning of voor de tuinverlichting. Wij vinden steeds de meest gepaste oplossing.”

Bij ons bezoek bij uw thuis, op kantoor of gebouw nemen we foto’s en notities om zo op ons kantoor een gepaste oplossing te kunnen uitwerken voor u.